Vit amaryllis
Det här är faktiskt min allra första amaryllis någonsin. Jag har tidigare inte varit så förtjust i amaryllis men nu har jag ändrat mig eftersom det finns en hel del sorters amaryllis, inte bara den klassiskt (tråkiga) röda. Men vet ni hur det är med amaryllislökar och doft? För min luktar ingenting (rätt skönt i och för sig) men jag trodde att de, som hyacinter, hade en ganska stark doft. Eller är det olika för olika sorter?

Bredvid amaryllisen står vår adventsljusstake som gör mig glad varje gång jag tittar på den, eftersom den är så originell.

Trevlig helg!


Total tystnad...

... har det rådit här på bloggen. Som ni har märkt har jag inte gjort något inlägg sedan vi kom hem från semestern. Det har helt enkelt varit mycket att göra och det är fortfarande mycket. Det som är trist är att jag varken har tid lust eller energi att engagera mig i julen i år. Det ska bli mysigt att träffa familjen och jag har pyntat lite med adventsbelysning men något julbak eller julpyssel blir det inte i år. Jag får helt enkelt nöja mig med att titta på vad ni gör för fint på era bloggar. :)

I brist på snö visar jag gudomligt vackra bilder tagna förra året av svärsyster A-K.
RSS 2.0