Efter

Nu har datarummets ena vägg fått lite dekor. Det ser inte lika tomt ut och jag tycker att det är fint med kontrasten mellan det svarta och det vita.

Idag ska vi åka till IKEA för att reklamera och, förhoppningsvis, byta ut vår bruna lädersoffa (Kramfors). Tyvärr har det gått sprickor i den och dessutom hörde vi på radio att den är behandlad med någon sorts kemikalie som inte alls är hälsosam. Jättetrist för jag tycker den är så fin och tycker inte att IKEA har någon annan soffa som är lika fin. Då skulle jag nog helst vilja ha en Howardsoffa och sådana har inte IKEA. I övrigt ska vi inte köpa något där. Men det brukar ju alltid bli något litet ändå...
Före

Här ser ni en före-bild på väggen i datarummet. Den är väldigt tom och har varit det i flera år men snart ska det bli ändring på det!


Storrensning

Nu har vi äntligen semester och vi började med en storrensning. Allt det här gamla skräpet har vi (äntligen) rensat ut och slängt. Så skönt! Det värsta är att det finns mer att rensa ut.
Jag har alltid tyckt att det är skönt men väldigt svårt att slänga saker men nu när jag har varit hemifrån i en termin är det  betydligt lättare. Jag slänger (nästan) allt jag inte använder. Och det som är mest befriande är att få slängt alla sådana där "någon-dag-projekt!. T.ex. en gammal tavelram som "skulle kunna bli fin med guldfärg och spegelglas". Eller alla hundratals foton från mitt utbytesår i USA när jag var sexton som skulle sättas in i "scratch books" i tidsordning... Suck! Självklart sparade jag några bilder men de flesta är på folk som jag faktiskt inte ens längre kommer ihåg vilka de var.

Constance Spry

Nu blommar min Constance Spry-ros för första gången. Stora härliga blommor. Fina va?


Smaktips, tack!

Idag köpte jag en klänning på rean. Jag tyckte den var så fin, lite bohème chic så att den funkar både till fester och till vardags. Vad tycker ni? Jag misstänker att jag ev. ser lite gravid ut i den. Eftersom jag är lite kurvig blir det lätt så när jag bär klänningar och toppar som inte smiter åt i midjan. Köpte därför ett skärp och hoppas att det hjälper till. När du har tid och möjlighet, E, vill jag gärna ha smaktips. Jag litar helt klart bättre på min tjejkompis E än på min sambo M. Han gillar inte min feminina stil (Han tycker den är tantig men jag tycker det är lika bra att passa på. Som 25-åring tycker jag att jag kan komma undan med det) utan vill att jag ska klä mig yngre och sportigare.

Sedan passade jag på att köpa lite snygga trosor också. Det är så bra priser nu på rean!
Länge leve romantiken!Ett riktigt romantiskt sommartips för alla par, eller goda vänner. Packa picknick-korgen med en flaska champagne, en skål jordgubbar och ev. någon fin choklad. Leta upp en avskild klippa med fin utsikt och mys sedan till solnedgången!

RSS 2.0