Sol och bad i Turkiet



I måndags kom vi hem från en 8 dagarsresa i Turkiet. Vi bodde på litet, ganska enkelt men bra hotell. Det bästa med det var att det hade en egen strand med gratis solstolar och parasoll och att frukost ingick på hotellets terasscafé med utsikt över havet. Dessutom fanns det ingen pool vilket gjorde att barnfamiljerna helt saknades. Underbart!

Det var 40 grader varmt vilket var en chock i början men när vi väl kom ned på stranden och kunde lägga oss i skuggan plus svalka av oss i badet då och då var det inga problem. Mitt på dagen tog vi siesta och sov middag på rummet med AC. Annars badade vi, läste och åt god turkisk redaturangmat om kvällarna.

Nu är vi som sagt hemma igen och det har ju blivit höst. Kontrasten är slående men jag tycker bara det är mysigt med september. Man kan tända ljus om kvällarna och glida omkring i fårskinnstofflor. Sedan är jag jätteglad att skolan har dragit igång igen. Jag läser en fristående kurs nu samtidigt som jag söker jobb och så fort jag får jobb så hoppar jag av kursen. Hoppas det blir snart! Kursen är förvisso intressant men jag vill hellre jobba.

Ikväll åker vi ut på landet och så blir det fredagsmys i stugan. Vi ska grilla imorgon och innan det ska vi leta kantareller. Jag hoppas också på lite sol så att man kan sitta på bryggan och njuta.

Trevlig helg!

RSS 2.0