SemesterVi har haft en helt ljuvlig semester nere vid röda havet. Mycket snorkling, softande på stranden, god mat och vackra solnedgångar. Underbart helt enkelt! Nu är vi tillbaka i vintermörkret igen men den gångna semesterveckan kommer vi att minnas länge. Jag är så glad att vi kom iväg! Här kommer lite bilder från resan.


Utsikten från vår balkongFrån en mysig kvällspromenad


Avkoppling!Vackra detaljer i badrummet


SemesterImorgon åker vi till Egypten en vecka. Det ska bli helt ljuvligt att vara ledig och jag ska verkligen göra mitt bästa för att lämna vardag, studier och jobb hemma. Idag tänker jag åka och träna för jag tycker att det blir lättare att komma ned i varv då. En kompis till mig tyckte att jag skulle göra yoga innan vi åker till flygplatsen. Tänk om dem hade "yoga-rum" på flygplatserna, det vore väl en bra ide? :)

Hoppas ni får en fin vecka här hemma också!


magisk morgon här i veckan


Pluggpaus

Jag har suttit med en hemtenta sedan i måndags och nu är jag äntligen snart färdig. Deadline är på måndag... Idag unnade jag mig en paus för att promenera i det fina vädret. Det var helt ljuvligt och gav mig helt klart mer energi för att orka med tentan. Har ni inte varit ute ännu, så passa på och njut av solen! :)

Här kommer lite bilder på sånt som piggar upp mig just nu:
RSS 2.0