Tentaångest!

Usch, nu sitter jag inne med en jättesvår hemtenta fastän det är så fint ute. Men jag har unnat mig en promenad i alla fall för jag tror faktiskt att jag jobbar mer effektivt då. Tänk att det alltid är samma sak, en vecka innan en tenta ska lämnas in eller skrivas får jag ångest. Inte för att jag inte tror att jag ska klara det, det vet jag att jag med största sannolikhet kommer att göra eftersom jag läst all litteratur och gått på alla föreläsningar. Nej, utan för att jag vet att det är så mycket jobb som ska göras. Den här hemtentan är extra svår eftersom det ingår en hel del ekonomi. Suck! Det ska bli så skönt att få det gjort!

Helgen var i alla fall underbar, den spenderade vi ute på lotten. Och på Zetas var vi, fast det blev ingen pion. Dem hade inte så stort urval just nu eftersom de ska bygga om. Jag har faktiskt kommit fram till att jag skulle kunna klämma in hela två pioner till men jag har inte bestämt mig för vilka ännu.

Här kommer en bild på bl.a. vackra rosen Leander som jag fick från svärsyster. Visst är den fin!


Det trodde ni nog inte...

... att det skulle komma ett nytt inlägg. Det trodde faktiskt inte jag heller. Har helt enkelt haft bloggtorka men här kommer lite bilder på mina dahlior. De här två första blommorna var stora som en hand. Jag har aldrig sett så stora dahlia-blommor förut!

Nu när hösten är här och trädgårdslivet inte lockar lika mycket är det plötsligt kul med inredning igen. Jag har redan ett litet projekt, nämligen att jag ska måla om våra sängbord i vitt. Målarfärg och pensel har jag redan köpt, nu är det bara lite tid och inspiration som behövs.

I helgen blir det ett besök på Zetas, inköp av gödsel och arbete och korvgrillning på lotten. Vi tänkte skaffa hem en syrenhortensia, kanske en fjärilsbuske och så får vi se om det inte slinker ned en liten pion också.

Ha det gott!
RSS 2.0