Nästa vecka är jag här...



... i Egypten... Egentligen behöver jag inte säga så mycket mer än så men det ska bli sååå skönt. Just nu är jag inne i en period av otroligt mycket jobb (studier) och extrajobb. Formellt sett kan man säga att den här tiden fram till mitten av januari är den viktigaste på hela min utbildning. Efter det har jag bestämt mig för att läsa lite specialkurser i vår men egentligen kan jag ta ut min examen i januari. Till hösten vet jag inte riktigt vad som händer. Om jag hittar jobb så börjar jag jobba, om inte ska jag läsa ett år till. Det känns så härligt, läskigt och spännande att jag snart ska ut i det "riktiga" vuxenlivet där det faktiskt kan bli verklighet att köpa det där huset (just nu snarare radhus om jag ska vara realisitisk) som jag har drömt om så länge.



I alla fall så kommer jag inte helt ha semester i Egypten. Jag ser det snarare som att jag ju hellre pluggar där än här. Men det är inte ett särskilt stort problem för det jag håller på med nu (uppsats) är så intressant att linjen mellan studier och fritid är väldigt suddig. Och det är ju i alla fall tur eftersom jag måste få det här gjort. Men självklart ska jag ändå passa på att njuta av sol och bad. Helt ärligt krävs det inte särskilt mycket nu för att jag ska njuta. Bara att någon annan tar hand om mat och städning är underbart. Och jag ser fram emot solnedgångarna över röda havet, för de är något alldeles speciellt!


Jag längtar efter sol!



Vart tog dem vackra, soliga höstdagarna vägen...?

Lugn och ro...

...finner jag bäst ute i naturen (eller på ett spa förstås). Eftersom jag har ett extrajobb där jag jobbar varannan helg vill jag inte ha några som helst krav på mig de helger då jag och M är lediga tillsammans. Då planerar vi inte in något socialt utan bestämmer oss samma dag för vad vi vill göra. Både jag och M har mycket med jobb och studier just nu så vi vill oftast helst bara vara med varandra. I helgen åkte vi upp till stugan och myste med vedeldad spis, skogspromenader och lite trädgårdsarbete. Underbart! Jag önskar verkligen att alla storstadsstudenter (som ville) skulle ha den möjligheten. Fast jag har förstått att jag nog är ganska ensam bland min jämnåriga med att uppskatta sånt här... :)

RSS 2.0