Jag vet...

...att jag har bloggpaus men jag måste bara få visa mina fina pärlhyacinter. De står ute på balkongen och lyser så fint i blått och så är det ingen annan som ser dem. Det känns lite slösigt med tanke på att de snart kommer att ha blommat över. I mitten av krukan som pärlhyacinterna står i har jag satt lite olika rosa tulpaner, bl.a. fyllda "Angelique". Det ska bli spännande att se dem blomma!

För övrigt kan jag berätta att det bara är bra med mig. Jag kämpar på med skolarbetet och det roliga är att jag har fått utdelning för mitt jobb också. Hittills har jag det gått väldigt bra på mina tentor. Kul att få lön för mödan! :)

Hoppas ni får en trevlig helg! Njut av våren!

image151

image152


Fler fina vårtecken:

image153

image154

Kommentarer
Postat av: Ellinor

kul att se ett inlägg igen... jag sitter och tjuvkollar på massa inredningsbloggar istället för att tentaplugga... jag har blivit lite sugen på att starta en inredningsblogg själv faktiskt! vi får se vad som händer när jag kommer hem i sommar, jag kanske behöver en hobby att pyssla med mitt i uppsatsskrivandet!? Kram, E

2008-04-27 @ 13:24:10
Postat av: Caroline

Hej Ellinor!

Samma här... alltså att jag sitter också och kollar på bloggar istället för att plugga. Jag kände att jag behövde en liten paus, för jag har haft en körlektion nu på morgonen. Idag ska jag ha seminarium så jag behöver förbereda inför ett grupparbete om europeiska integrationsteorier. Låter det lockande?

Jag tycker absolut att du ska starta en blogg! Hoppas ni har det lika vacker och vårigt i London som det är här. Jag gissar att ni har kommit lite längre än oss!

Kram

Caroline

2008-04-28 @ 09:13:36
Postat av: Caroline

PS! Egentligen borde du starta bloggen redan nu, så att jag får se lite bilder från London...

2008-04-28 @ 09:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0